Back
G&T employee, Evie, on the panel at LREF
London 2123: Future Leaders' Vision
Find out more
Science Museum Shop Refit

Science Museum - Shop Refit and Expansion

This refurbishment of the existing retail space together with the expansion into an existing mezzanine area via a new staircase provides an enhanced retail experience for the museum.

The project comprised structural works, including the removal of an existing staircase, and extensive refurbishment of existing finishes as well as the provision of new bespoke shop fittings.

The works were fast-tracked and carried out within a live working environment situated in the main concourse of the museum.

Client

The Science Museum

Location

London

View all projects on map

Next Project

Aberdeen Music Hall

View Project
Copy the URL below and share: